Hotel Istra (3*) v Opatiji ponuja namestitev na samem morju, medtem ko vas kratek sprehod po opatijski glavni ulici privede do centra mesta. Znano 12-kilometrsko opatijsko obalno sprehajališče Lungomare vas ravno tako popelje do centra ob sami obali in prekrasnih pogledih na morje. Hotel je zaradi svoje lege idealen za goste, ki želijo biti v središču dogajanj, hkrati pa ljubijo mir in zasebnost. Opatija, šarmantno primorsko mesto z bogato zgodovino in kulturo, je oaza številnih prečudovitih lokacij, spomenikov, raznolikih parkov in idiličnih vil, ki vas pričakujejo. Peš se podajte po prekrasnem sprehajališču Lungomare, obiščite Poletni oder, prizorišče številnih glasbenih spektaklov, in odkrijte simbol Opatije – kip Dekleta z galebom. V čudoviti Opatiji vas pričakuje razkošna cerkev v središču mesta, prekrasen Park Angiolina z istoimensko vilo, edinstveni kipi talentiranih umetnikov in še mnogo več. Uživajte v odkrivanju prečudovite Opatije, njenih edinstvenih cerkev, vil in skladno urejenih parkov. Spoznajte šarm nepogrešljive Ulice slavnih in priljubljenega zaliva, ki ga domačini poznajo pod imenom Portić, in se fotografirajte z znamenitim Dekletom z galebom.

CENA 149,00 EUR / OSEBO

V CENO JE VKLJUČENO: –      PREVOZ Z TURISTIČNIM AVTOBUSOM

  • 2 X NOČITEV V HOTELU ISTRA ***
  • 2 X ZAJTRK ( 8. IN 9.3.22 )
  • 1 X VEČERJA S PLESNO GLASBO 8.3.22
  • 1 X KOSILO V PAZINU- TARTUFI KARLIĆ  9.3.22

DOPLAČILO :                    –      ENOPOSTELJNA SOBA 18,00 EUR/OSEBO NA DAN

  • TURISTIČNA TAKSA 1,35 EUR/DAN, PLAČILO OB ODJAVI IZ HOTELA.

ODHOD V PONEDELJEK  7.03.22 IZ AVTOBUSNE POSTAJE V AJDOVŠČINI OB  9.00 URI

PRIJAVE SPREJEMAMO NA DRUŠTVENI TELEFON      031 668 760      ALI

05 366 13 83,  VSAK DAN MED 08.00 IN 12.00 URO.

1.dan – Bakar

Odhod iz Slovenije ob 9.00 uri, prihod v Bakar. Bakar je eno najstarejših mest na Jadranu, katerega območje je bilo naseljeno 2000 let prd.n.št. Obiskali bomo okolico, kjer gojijo že od Avstro-Ogerske vinsko trto za znamenito  ˝Bakarsko vodico ˝, ki jo bomo okusili in ravno tako znameniti ˝baškotini˝ . Nato se bomo odpravili do Bakarskega  kaštela  herljinske gradnje in si ogledali cerkev Sv.Andrije, ki je poleg zagrebške katedrale največja na Hrvaškem. Poslušali bomo tudi zgodovino bakarskega pomorstva in njihovih slavnih kapitanih, ter njihovih damah.

2.dan-Opatija

Zajtrk, nato sprehod po znameniti promenadi Lungo Mare. Gremo mimo Hrvaške ulice slavnih , spoznamo Opatijo in njeno čarobno lepoto, katere se je turistična tradicija začela že leta 1844. Prosto popoldne za bazen, sprehode, sledi večerja z glasbo, v kolikor bodo razmere dopuščale.

3.dan- Pazin in Tartufi Kraljić

Zajtrk, nato se odpravimo proti Pazinu, ki je trideset kilometrov oddaljen v osrčju Istre. Ogled mesta in potem kosilo pri Tartufih Kraljić. Spoznali bomo zgodovino tartufov, nato postrežba različnih tartufov . Po kosilu nadaljujemo pot v Slovenijo.

PLAČILO PO PREDRAČUNU , KI GA BOSTE PREJELI OB VPISU, NA TRR TRAVEL TRIVAGO DO 28.02.2022. OBVEZNO IZPOLNJEVANJE PCT POGOJEV.

VABLJENI !

DU AJDOVŠČINA                                     PREDSEDNIK: MAKSIMILIJAN MARC l.r.