Sam svoj mojster – Popravljalnica Garaža
Imate doma poškodovan izdelek, ki bi ga želeli še uporabljati? Nikar ga ne zavrzite, pač pa ga prinesite v Garažo, kjer ga lahko popravite, preoblikujete ali nadgradite z brezplačno uporabo orodja.
Garaža poleg svoje primarne dejavnosti – mentorskega programa za otroke – nudi svoje delovne prostore ter orodja za raznorazna ročna dela ter popravila tudi odraslim. Dobrodošli vsi, ki bi radi nedelujoče izdelke vrnili v uporabo, vabljeni tudi tisti, ki nimate lastne garaže za uresničevanje mojstrskih projektov. Izkušeni obrtniki  vam bodo s svojim znanjem na voljo za pomoč v dogovorjenem terminu. Nudili vam bodo svetovanje pri saniranju predmetov ter uporabi različnih ročnih in strojnih orodij.
Garaža bo na Vilharjevi ulici v Ajdovščini za popravila in posvete predvidoma odprta vsak delavnik od ponedeljka do petka med 9. in 12. uro ter med 13. in 16. uro. Uporaba delovnega prostora in orodja bo brezplačna.
Najpogostejši izdelki, ki so deležni manjših popravil, so različni kosi pohištva, gospodinjski aparati, igrače in drugo. Garaža je priložnost, da si popravite in izboljšate vse, kar bi še želeli uporabljati in je mogoče še popraviti.
Vsak izdelek, ki ga popravimo in ponovno uporabimo, pomeni izdelek manj na smetišču. To pa prispeva k zmanjšanju porabe surovin, energije, vode, kemikalij in emisij CO2 ter spodbuja krožno gospodarstvo.
KONTAKTNA OSEBA : G. ČERNIC VASJA  040 705 376