KITARSKA SKUPINA AKORDI, KI  DELUJE POD OKRILJEM DRUŠTVA UPOKOJENCEV  AJDOVŠČINA, S SVOJIMI NASTOPI PRIVABLJA VEDNO VEČ POSLUŠALCEV.

V LETU 2023 SO KITARISTI GOSTOVALI NA RAZNIH PRIREDITVAH    PO AJDOVSKEM, VIPAVSKEM IN GORIŠKEM. Z VESELJEM SE ODZOVEJO POVABILOM TAKO V DOMOVE  ZA STAREJŠE  OBČANE, PO KRAJEVNIH SKUPNOSTIH, OB RAZNIH KULTURNIH DOGODKIH,  PEVSKIH  IN GLASBENIH PRIREDITVAH.

TUDI LETOŠNJE LETO SE JE GLASBENO DOBRO ZAČELO. V JANUARJU SO GOSTOVALI NA GOČAH, NATO SO DOPOLDNEVE POPESTRILI V ZAVODU CIRIUS V VIPAVI, PA V VDC VIPAVA, TER NA LIKOVNI RAZSTAVI V VIPAVSKEM KRIŽU, KO JE ČEBELARSKO DRUŠTVO MARIBOR NA VABILO DRAMSKE SKUPINE NORMA 7 PRIREDILO SKUPINSKO RAZSTAVO O PANJSKIH KONČNICAH SKOZI ČAS.

V MESECU MARCU BODO GOSTOVALI V DSO NOVA GORICA, NA GREGORJEVO PA PRIVABILI POMLAD V PROSTORE  LU AJDOVŠČINA. NA PRIREDITVI  BODO  IGRALI AKORDI,   DRAMSKO PEVSKA SKUPINA ZARJA, S KATERO TUDI SODELUJEJO, PA OKTET CASTRUM IN UČENCI PODRUŽNIČNE ŠOLE LOKAVEC

AKORDI SE Z MENTORJEM GORDANOM NOVAKOVIĆEM  PRIPRAVLJAJO NA PRAZNOVANJE DESETE OBLETNICE. TO OBELEŽJE BODO POTRDILI S KONCERTOM V HIŠI MLADIH V AJDOVŠČINI, DNE 6. APRILA 2024

                                                                                                            V.C.